Kaashandel Sites kaas inkopen

Wiki Article


Goudse Kaas daar genot nauwelijks grenzen kent! Een kaasmaker groeide op tussen de rook met kaasstad Gouda. Deze zag het een dorpen in het jonge Flevoland zich langzaam maar absoluut ontwikkelden en greep een mogelijkheid teneinde die andere markt te bedienen. Een Kaashandel was geboren. Sinds een jaren zeventig kan zijn De Kaashandel een begrip op de markten aangaande Flevoland met ons zo collectie met Goudse kaas boerenkaas komijnekaas en Friese Nagelkaas.
Nu ogen ze op verdere vervolgens tien markten in Holland. Betreffende passie en hard werken bijdragen ze een Kaashandel op innovatieve manier. Sinds veel jaar bestaan ze een trotse eigenaren van de populaire sites www. Goudse Kaas Shop. nl en www. Kaasfondue Shop. nl. Op deze manier begrijpen ze ook een zakelijke indien particuliere markt thuis en in Europa te bereiken.

Klik hier voor onze contact informatie en bezoek op deze plaats de bedrijfsfilm amsterdam
bedrijfsfilm engels
bedrijfsfilm rotterdam
bedrijfsfilm animatie
bedrijfsfilms maken.


Dit speciale met Goudse Kaas kan zijn dat ondernemers en particulieren de typisch Hollandse producten zoals Goudse kaas verse stroopwafels gedroogde worst bloembollen kaasschaven en fonduepannen mogen kopen. Via een site kunnen zelfs kerstpakketten op maat geraken vervaardigd. De afhandeling en verzending wordt volledig via Goudse Kaas regelmatig. Veilige Hollandse geschenken met ons omvangrijke nostalgische waarde komen zo voor een ieder in handbereik.
Met Goudse Kaas bent u dan ook overal ter aardbol een weinig thuis. Via www. Goudse Kaas Shop. nl kan zijn het mogelijk teneinde verdere vervolgens 250 soorten kaas vers met het mes te bestellen. De bestelling is vacuum verpakt en zo benodigd voorzien aangaande ons speciale kaas bewaren coolpack. Alhoewel kaas echt tegen temperatuurwisselingen kan zorgt een coolpack ervoor dat de kaas doorlopend gekoeld blijft.Betaling is mogelijk via i Deal creditcard overboeking. Bedrijven mogen tevens op rekening bestellen. Verzending gaat via Post NL. Allicht kunt u dan ook tijdens een verzending de pakket volgen via track and trace.

Report this wiki page